navigate_before
navigate_next
arrow_back

Content marketing

Hvad indebærer content marketing?

Vil din virksomhed skabe profitable og nære kunderelationer, er det relevant at benytte sig
af content marketing. Content marketing er den overordnede betegnelse for en strategisk
metode inden for markedsføring, hvor der involveres produktion og distribution af
modtagerorienteret marketing indhold med det formål at tiltrække og engagere nuværende
og potentielle målgrupper. Hos 3 Wise Monkeys hjælper vi dig med at få produceret dette
content, der fra et marketingsmæssigt perspektiv, kan profitere din virksomhed i form af at
få dannet disse rentable kunderelationer.

Hvordan fungerer det?

3 WM hjælper dig med at generere bedre og flere leads til din virksomhed med content marketing. Dette indebærer at vi kan varetage alt det operationelle og strategiske indholdsarbejde, der tager udgangspunkt i data, samtidig med at diverse digitale kanaler er justeret så de alle spiller sammen om, at opnå de overordnede fælles målsætninger.

Hvorfor benytte sig af content marketing?

Med content marketing bliver der skabt relevant indhold for dine produkter, som derved kan tiltrække de rigtige besøgende, der med tiden skal foretage den ønskede handling. Ved at levere værdifuld information til din målgruppe, sørger du for at ‘købsmodne’ dem og ruste dem til et køb. Med disse værdifulde informationer danner du større loyalitet hos dine besøgende, der på sigt gerne skulle generere flere konverteringer.

Hvad kan vi gøre for dig/din virksomhed?

Vi hjælper dig med at analysere din målgruppe og hvad de leder efter. Vi finder de rigtige søgeord og sørger for at bruge dem i dit content. Vi sørger for at tage fat i kundernes udfordringer og udarbejder en plan for, hvordan vi skal arbejde med content marketing, samt hvilket indhold der skal produceres, hvornår det skal produceres, og hvilke kanaler det skal distribueres på. Vi sørger for at hjælpe dig med at skabe unikt og relevant content, samt at styrke dit brand og din position på markedet ved at være til stede, både i søgemaskiner og på sociale medier. Kontakt os og høre mere i dag eller se vores forskellige cases, vi har udarbejdet i samarbejde med bl.a. Stylepit .
00

Kontakt os og få en uforpligtende snak om branding & identitet af jeres virksomhed, og få gode råd til hvordan man styrker sin virksomhed igennem god branding