navigate_before
navigate_next
arrow_back

Sociale medier

Sociale medier og digitalisering har de seneste år taget fart, og næsten alle er i dag på sociale medier.

Sociale medier har medført muligheden for nye distributionskanaler for din
virksomhed. Det er dog ikke lige nemt for alle, at navigere rundt på de forskellige digitale
platforme, og man kan hurtigt komme til, at ramme for bredt og forkert i sin henvendelse på
diverse sociale medier. Her kan 3 Wise Monkeys komme dig til undsætning!

Nybegynder på de sociale medier?

Er du en af dem, der har svært ved hvordan sociale medier benyttes korrekt i forbindelse med strategi, marketing og eksekvering? Så kan vi, hos 3 wise monkeys, nemlig hjælpe dig med at lære alle fordelene ved sociale medier at kende. Vi kan ligeledes bruge, håndtere og styre alle dine sociale medier, hvis der er behov for dette. Vi hjælper dig gerne, med lige præcis det du ønsker. Til dig der helt har opgivet de sociale medier, kan du trygt lægge ansvaret i vores hænder. Vi kan overtage styringen for dine sociale medier i hverdagen og producere kreativt, skarpt og sammenhængende content og give hurtig respons til potentielle kunder. Alt er selvfølgelig med dig som tovholder, for hvordan du vil have din virksomhed skal fremstå.

Hvorfor er de vigtige?

Man skal anse sociale medier som virksomhedens ansigt udadtil, da der her er stor mulighed for, at blive opsøgt af nye potentielle kunder. Det er vigtigt at skabe synergi mellem dine opslag, dit visuelle udtryk, samt din information. Vi sørger for, at forbinde dig med det rigtige publikum, samt præsentere dit budskab for nye potentielle kunder på de digitale kanaler, som er relevante for dig/din virksomhed. Autencitet og personlighed er nøgleord. Det er enormt vigtigt at kommunikere sin virksomheds identitet ud, at vise virksomheden er autentisk, og at I ønsker at interagere med jeres målgruppe. Hos 3 Wise Monkeys står vi klar, til at hjælpe din virksomhed med at skabe knivskarpt content til sociale medier, der kan skære igennem den digitale støj. Hvis du gerne vil vide mere om sociale medier kan du med fordel besøge vores ’ cases ’ side, hvor du kan finde inspiration i noget af det indhold til sociale medier, som vi har lavet for bl.a. Stylepit.
00

Kontakt os og få en uforpligtende snak om håndteringen af jeres sociale meider, og få gode råd og tips til, hvordan man holder sig interresant på de sociale medier